Örebro: 019 - 18 08 80
Västerås: 021 - 83 02 50
Eskilstuna: 016 - 14 60 50

WG Isolering AB
Droskvägen 21
702 33 Örebro

Kontaktformulär

Material

Mineralull

Mineralull består av glasull och stenull som har utmärkta egenskaper för många av de isoleringsuppdrag vi på WG isolering AB utför. Vi jobbar med produkter som är säkra i både miljö- och produktmässig mening genom att vara certifierade av såväl svenska som utländska organ och myndigheter.

På mineralull sidan jobbar vi idag främst med ISOVER's Insulsafe. Produkten är tillverkade av stort välrenomerat företag och deras produkter är miljö och produkt certifierade inom dom olika organ som finns inom byggnadssektorn i Sverige och utomlands. Om stenull erfordras så arbetar vi med produkter från Rockwoll

Cellulosa - Isocell

Cellulosa är en annan produktgrupp som vi använder oss av. Denna isolering är gjord av rivet papper, pappersmassa, träfibrer eller liknande och ger en mycket tät isolering med hög volymvikt. När vi utför jobb med denna typ av material använder vi Isocells certifierade produkter som håller det som lovas.


Detta är ett välrenommerat företag och deras produkter är miljö och produkt certifierade inom dom olika organ som finns inom byggnadssektorn i Sverige.
För mer information, besök Isocell's hemsida